Takana upea kilpailu 2023,

odotamme jo seuraavaa!

FinnsecurityGolf 2023

ohjelma

milloin

Torstai, 15. kesäkuuta 2023

FinnsecurityGolf 2023

Toiminnanjohtajan terveiset

FinnsecurityGolf 26 -kisassa torstaina 15. kesäkuuta jatkoimme 26. kertaa yhdistyksemme hienoa golfperinnettä.

Kelien osalta voi jälleen kehua hyvää tuuria kuten edellisenäkin vuonna. Kuumuutta riitti ja kesä tuntui todella nyt alkaneen!

Pelaajia näimme tällä kertaa aamusta startanneessa kisassamme 24 henkeä. Lähdöt 3–4 hengen ryhmissä saatiin päätökseen kello 10:een mennessä. Kisaa alusti Finnsecurityn puheenjohtaja Juha Uskali sekä tervetuliaissanoillaan Master Golfin toimitusjohtaja Jaakko Tuominen.

Forest-kentän ”keskivaikeus” tuli taas monelle tutuksi, osalla pidempikin pelitauko takanaan.

Ensimmäiset kierroksensa päättäneet saapuivat Bodomin upeaan Kartanoon lounaalle jo ennen kello 14:ää. Asianmukaiset palkintoseremoniat seurasivat aterioinnin päätteeksi.

Kiitämme kumppaneitamme Hedengreniä ja Securitasta kisan mahdollistamisesta. Toivottavasti hyvä kokemukset siivittävät vuoden 2024 turnaukseen lukuisia kumppaneita niin, että saisimme myös yksittäislippuja jäsentemme hankittavaksi.

Hyvää juhannusta ja kesää 2023 kaikille finnsecurityläisille! Golfin merkeissä nähkäämme viimeistään taas kesäkuun 2024 puolivälissä.

Jos olet 2024 kesän yritys/yhteisökumppanuudesta kiinnostunut hienossa kisassamme, ota ajoissa yhteyttä toiminnanjohtajaan, joona.vuorenpaa@finnsecurity.fi, puh. 050 5987 063.

Kilpailutulokset

FINNSECURITYGOLF 26

Pelataan kesäkuussa Master Golfin Forest-kentällä Finnsecurityn ja sen tapahtumakumppanien Hedengrenin sekä Securitaksen voimin.

Pelaajakiintiö täyttyi nopeasti.

Ohjelma ja aikataulu 15.6.2023

KLO 8 - 9

Aamupala on tarjolla kartanolla ja rangella voivat halukkaat harjoitella.
KLO 9 - 10

Kilpailu alkaa Forest-kentällä peräkkäisillä lähdöillä, neljän hengen ryhmissä. Kentällä on taukokioski, josta voi ostaa tarpeen mukaan syötävää ja juotavaa.

KLO 15 -16

Kartanolla odottaa ateria noutopöydästä. Saunat ja pukuhuoneet ovat käytettävissä. Ruokailun jälkeen, kun kaikki ovat saapuneet paikalle, seuraa palkintojenjako.

Päivän avaussanat
ja
kilpailun lähtöpuhuttelu

Finnsecurity ry:n puheenjohtaja Juha Uskali lausuu päivän avaussanat.

Master Golf Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Tuominen ohjeistaa pelaajat.

PÄÄYHTEISTYÖ-
KUMPPANIT

kilpailu on pidetty . .. ...

Days
Hours
Minutes